• bell

    Printable schedule here   | Pep Rally bell schedule | May Testing schedule | Lunch Schedule | Seniors final exam | 9th - 11th final exam

    Monday/Tuesday/Friday

    First Period      7:25 – 8:12      (47 min)

    Second Period 8:19– 9:06       (47 min)              ADA 9:00

    Third Period 9:13 – 10:03 (50 min)  Announcements     

    Fourth Period 10:10 – 10:57     (47 min)

    Fifth Period     11:05 – 12:57 

             Lunch A 10:57 – 11:24      (27 min)

             Lunch B 11:28 – 11:55      (27 min)

             Lunch C 11:59 – 12:26     (27 min)

             Lunch D 12:30 – 12:57     (27 min)

    Sixth Period   1:04 – 1:51       (47 min)

    Seventh Period 1:58 – 2:50   (52 min)

    Wednesday

    First Period       7:25 – 9:02    (97 min)              

    Third Period 9:09 – 10:51 (97 min+5 min) ADA 9:20 Announcements

    Fifth Period      10:59 – 12:59

    Lunch A  10:51-11:20      (29 min)
    Lunch B  11:24 – 11:53   (29 min)
    Lunch C  11:57– 12:26     (29 min)
    Lunch D  12:30 – 12:59   (29 min)
     
    Seventh Period   1:06 – 2:50  (104 min)

    Thursday

    Second Period  9:25 – 11:02 (92 min+5 min)          ADA 10:50 Announcements      

    Fourth Period   11:10 – 1:06

    Lunch A   11:02 – 11:30    (28 min)

    Lunch B    11:34 – 12:02    (28 min) 

    Lunch C    12:06 – 12:34    (28 min)
     
    Lunch D    12:38 – 1:06      (28 min)

    Sixth Period     1:13 – 2:50     (97 min)