•                                                                                                Ms. Tansey

    WELCOME TO 4TH GRADE!!

    I am so excited to be teaching here at Foster Elementary in the 4th grade! We are a great team and we are looking forward to meeing you!

    I love teaching Math and Science. This will be my 5th year at Foster Elementary and my 25th year of teaching. 

    My husband, Jim, and I have been married for 41 years and we have 3 grown daughters. Our "boys" are terrific too! We have 4 grandchildren, two boys and two girls. 

    Below is my contact information, please do not hesitate to contact me, preferably through email, with any question, problem, or concern.

     

    Cheryl Scott Tansey

    4th grade

    Math & Science 

    Rm 401

    281-641-1432

    cheryl.tansey@humbleisd.net
     
     

     

    4th grade Schedule - 3 way split

     

    Arrival & Community                  7:55- 8:05          10 minutes

    Block One                                     8:05-9:45         100 minutes

    Transition                                     9:45-9:50             5 minutes

    Block Two                                     9:50- 9:55            5 minutes

    Transition to Specials                 9:55-10:00           5 minutes

    Specials/Conference                 10:00-10:50          50 minutes

    Transition from Specials           10:50-10:55            5 minutes

    Block Two                                   10:55-12:30          95 minutes

    Transition                                    12:30-12:35            5 minutes

    Block Three                                 12:35-12:40           10 minutes

    Transition to lunch                     12:40-12:45          10 minutes

    Lunch/Recess                              12:45-1:45            60 minutes

    Transition from Recess                1:40-1:45              5 minutes

    Block Three                                    1:45 -3:15            90 minutes

    Departure                                      3:15-3:20               5 minutes

     

    Rotation:

    Homeroom                      Block 1        Block 2        Block 3

    Tansey          teaching:   Tansey        Able             Bice

    Bice               teaching:    Bice            Tansey        Able

    Able               teaching:    Able           Bice             Tansey

     

     

     
     


       
     
Last Modified on July 31, 2020