• Mrs.Vanessa Gronvold

    Room P10 
    Bilingual Kindergarden
    Phone:281-641-3236
               
    Email:vgronvo@humbleisd.net
  • Mrs. Gronvold  Class
     
    AM Schedule
    Block I
     
    7:45 a.m. - 8:00 a.m.       Welcome
     
    8:00 a.m-   8:30a.m.        Classroom Meeting
     
    8:30 a.m.-  9:00a.m.        Daily Routine/ Calendar.  (Math 30 min)
     
    9:05 a.m.-  10:05             Math /Math Stations (Math 60 min)
     
    10:05 a.m- 10:35a.m        Science/ Stations (30 min) -
     
    10:35 a.m.- 10:45 a.m.     Transition Time
     
    10:55 a.m.- 11:25 a.m.     Lunch
     
    11:30 a.m.- 11:55p.m.     Recess
     
     
    PM Schedule
    Block II
     
    11:55 p.m. - 12:25 p.m.          Daily Routine / Calendar (Math 30 min)
     
    12:25 p.m. - 1:25 p.m.            Math / Math Stations (Math 55 min )
     
    1:25 p.m. - 2:10 p.m.              Specials ( Mon, Library. Tue, P.E. Wed, Music.Thu, P.E. Fri, Art.) (45 min)
     
    2:15 p.m. - 2:45 p.m               Science (30 min)
     
    2:45 p.m. - 3:00 p.m.              Centers (Smooth Ending)
     
    3:10 p.m. - 3:10 p.m.               Transition / Switch Classes.
     
    3:15 p.m.                                Dismissal
     
     
If you are having trouble viewing the document, you may download the document.
Picture
  •   Conferencias:

    Lunes , Jueves y Viernes 

          1:25pm-2:15pm (Favor de llamar para hacer una cita)