•  

     

     

     BLAKE COLEMAN - PASS Teacher

    Mykel.Coleman@humbleisd.net

    281-641-4268

     

     

    Monday, Tuesday, Wednesday, & Friday
    Release to 1st Period 8:25
    1st Period 8:30-9:20 (50 minutes)
    2nd Period 9:24-10:14 (50 minutes)
    3rd Period 10:18-11:08 (50 minutes)
    4th Period 11:12-1:38-CONFERENCE
        6 th Lunch 11:08-11:38
        7 th Lunch 11:38-12:08
        8 th Lunch 12:08-12:38
    5th Period 1:22-2:12 (50 minutes)
    6th Period 2:16-3:06 (50 minutes)
    7th Period 3:10-4:00 (50 minutes)

     

     

    Thursday Late Arrival
    Release to 1st Period 10:10

    1st Period 10:15-10:54 (39 minutes)
    2nd Period 10:58-11:37 (41 minutes)
    4th Period 11:41-1:08(announcements during lunch)-CONFERENCE
       6th Lunch 11:38-12:08
       7th Lunch 12:08-12:38
       8th Lunch 12:38-1:08
    3rd Period 1:12-1:51 (39 minutes)
    5th Period 1:55-2:34 (39 minutes)
    6th Period 2:38-3:17 (39 minutes)
    7th Period 3:21-4:00 ( 39 minutes)